Stiri online, stiri de ultima ora

Vezi acum cele mai noi stiri online, stiri de ultima ora.

duminică, 29 octombrie 2017

Ultima ORA: Regele Mihai A MURIT: Vezi ultimele detalii

La sfârșitul lunii decembrie prezentam pe stirinoi.biz știrea potrivit căreia Principesa Margareta ar fi înregistrat în acele zilele la TVR mesajul video care ar urma să fie prezentat la moartea Regelui Mihai. În acel moment, explicația dată de reprezentanții TVR era aceea că se practică un astfel de ritual în care, ținând cont de vârsta înaintată a Regelui Mihai, se înregistează periodic un mesaj de adio, pentru ca onorabila Casă Regală să nu fie luată prin surprindere.
Discuțiile purtate în acele zile pe marginea subiectului veneau și cu teoria potrivit căreia, în realitate, Regele Mihai murise deja și acest lucru era ascuns din cauza unor lupte interne din Casa Regală.
Această ipoteză pare să se confirme, după cum a declarat ieri jurnalistul Iulian Uță pentru Ziarul Profit, invocând două surse importante: un funcționar al Patriarhiei și un prieten al Principelui Nicolae. Iată declarația: „Regele Mihai a murit, decesul sau fiind ascuns atat de membrii Casei Regale dar si de autoritatile republicii, spun sursele mele. Contextul actual imi da toate motivele sa cred spusele lor. Unul este inalt functionar administrativ al Patriarhiei Romane iar celalalt amic de calatorii rustice al principelui Nicolae. Nu o sa va relatez exact cele spuse de catre cei doi, e drept, cu oarece teama la o cafenea in centrul Bucurestiului, inca de la mijlocul lunii decembrie 2015. O sa va spun doar motivele reale care sustin informatia potrivit careia regele Mihai a murit inca de acum cateva luni iar trupul sau neinsufletit sta in conservare intr-un laborator privat de langa Zurich. Asadar, pe langa luptele interne din cadrul Casei Regale sau greutatea in a decide succesorul la tron, principalul motiv pentru care moartea Regelui Mihai ar fi trecuta sub tacere este acela ca, potrivit regulilor unei monarhii, nu exista inca un loc de veci pentru acesta. Mai pe scurt, regele a murit de cateva luni dar nu exista inca un loc in care sa fie inmormantat conform uzantelor.
Oare scoaterea din cărțile succesiunii a prințului Nicolae are legătură cu luptele interne din Casa Regală, declanșate după moartea Regelui?!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu